Skip to content

Highbullen Hotel

Luxury Guest Suite

Transformation of a vacant roof space into a truly unique and luxurious guest experience. The main open-plan lounge, bedroom and bath area have an atmosphere of light, space and grandeur.  The three interlinked areas flow naturally and the original sloped roof angles have been turned into an advantage by centralising the furnishings and developing beautiful storage solutions.  Bespoke designed antique mirrored cabinetry within the eaves house the hospitality area and provide additional storage.  A glamorous central feature wall serves as a stylish headboard, topped by large filigree table lamps acting as a screen between the bed and the adjacent open plan bathing area with mirror-polished freestanding bath and marble finishes. 

The North Devon countryside inspired the colour palette throughout and earthy neutrals have been given a contemporary twist when combined with vibrant gold-coloured accents. Subtle tree themes are echoed throughout the suite in the hand-blocked wallpaper and accessories.   The steam shower, infrared sauna and study are secondary treats awaiting guest discovery.